Annons
Annons

21 måltider- foodprep, min vecka i matlådor


Ibland behöver man styra upp sig själv efter en period med lite slarv, dåliga matval och för min del 3 veckor med förkylning och minimalt med rörelse. Här ser ni min foodprep innehållande 7 matlådor och 14 mellanmål för kommande vecka. Älskar känslan när man håller sig till sin plan, blir mätt, nöjd och laddar kroppen med bra energi.

Det här tog mig faktiskt bara 1 timme att förbereda och det mesta hade jag hemma, så speciellt svårt behöver det inte vara om man bunkrar upp med smarta matvaror i kyl, frys och skafferi. Jag har alltid frysta grönsaker hemma som jag kan ta fram om jag missat handla hem färska. Konserver och mejerivaror är likaså ett måste. Jag köper alltid ett storpack med frysta hallon som jag kokar och sen använder till mellanmål. Perfekt att ha stående i kylen under veckan. På bilden ser ni även våra favoritfrallor som endast har 5 ingredienser och svängs ihop på en minut. Receptet hittar ni här!

Luncher, 7 st

4 matlådor:
1 kycklingfilé med dragon och citronsmak
ugnsbakad sötpotatis
Grönsaker (haricots verts, broccoli, morötter, sojabönor, avocado och tomater)

Annons

3 matlådor:
Tonfisksallad med rödbetor, ägg, kikärtor, avokado fetaost, ägg och grönsaker.

Mellanmål, 14 st

Kvarg med kokta hallon och pumpafrön
Keso med frukt och mandel (ej med på bild)
Proteinfrallor (med 10 % ost och paprika)

Önskar er en fin vecka, stor kram!

Sara


Vill du veta mer om Hälsoboostens tjänst för privatpersoner, klicka HÄR.

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar