Annons
Annons

10 000 steg om dagen- dags att springa och promenera mera!


Just precis idag är den dagen då du ska haka på vår utmaning som sträcker sig över hela sommaren fram till 15:e augusti. Gör ett aktivt val och bestäm dig för att den här sommaren och semestern ska bli den mest aktiva någonsin eller iallafall på länge. Vi tänker nämligen utmana alla våra följare att gå eller springa minst 10 000 steg om dagen, alla steg i din vardag registreras. Du kan använda en stegräknare eller installera en app i din mobil som du i så fall bär med dig hela tiden.Vi utlovar spännande inlägg, en och en annan tävling och såklart massor av pepp från oss!

Erbjudande 20 % rabatt

För att toppa formen ytterligare så erbjuder vi alla som går med i utmaningen 20% rabatt på Hälsoboostens kost, vikt och träningstjänst START+POWER. Det enda du behöver göra är att skynda dig att klicka hem medlemskapet i webbutiken och ange rabattkoden HÄLSOBOOSTENSTEG20 och sen tacka JA i evenemanget. Med Hälsoboosten får du mängder med enkla och nyttiga recept, 7 olika träningsprogram att utföra hemma eller på gymmet, inspirerande artiklar, kunskap och motivation för att leva ett långsiktigt hälsosamt liv. Läs och inspireras gärna av Ana som berättar om sin resa hon gjorde med Hälsoboosten.

Annons

Ok, så vad väntar du på? Bjud in dina vänner och kollegor och starta idag så har du alla förutsättningar för att lyckas. Det är faktiskt bara du själv som avgör hur långt du vill nå…

Ps. Idag är sista dagen som erbjudandet med 20% rabatt gäller!
Kramar Sara och Louise

Kolla gärna in vår film om vad Hälsoboostens kost och träningstjänst innehåller.

 

ERBJUDANDE
20% rabatt t.o.m. 15 maj 2017 rabattkod: HÄLSOBOOSTENSTEG20

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera

Annons

 


Laddar