Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Vilken är det godaste kvargen? Vi har testat Lindahls smaker

  26 maj 2017

  Vilken rolig arbetsdag vi har haft, lekt testpanel och smakat på massor av kvarg, så nu vet iallafall vi vilken som är det godaste kvargen.

  Kvarg och proteinpuddingar har definitivt kommit för att stanna i butikerna. Nu mera finns det ett enormt utbud av olika smaker, storlekar och varumärken att välja mellan. Det råder inget tvivel om att t.ex. Lindahls satsar stort på just smaksatt kvarg. Personligen så köper jag i 99% av fallen naturell kvarg då jag gillar den mest och hellre smaksätter den på egen hand med kokta hallon, frukt och kanel, granola eller vaniljpulver. Dock är dessa mindre varianterna av burkar både smidiga att ta med sig i farten och goda som omväxling någon gång då och då.  

  Såhär tyckte vi om de smakerna vi testade:

  Annons

  Tyvärr fick vi inte fatt på nyheten Stracciatella som vi velat få med i testet, verkar populär och kanske därför den var slut i affären.

  Vilken är din favorit?

  Kram Sara

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar