Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Tips på träningspoddar vi gillar

  29 mars 2017

  Idag tänkte vi bjuda på några tips på poddar som vi gillar lite extra mycket. Vi lyssnar både när vi jobbar men även när vi tränar. Det är ett skönt sätt att slappna av på och även bra om man vill få lite nya tankar och kunskaper.

  Annons

  Förra veckan deltog jag i en relativt nystartad Pod som heter ”Jag är inte coach men…”  Nyfiken på hur det lät? Klicka här. Detta  är en pod som garanterar många skratt och lyfter tankar och funderingar kring framförallt crossfit men även träning över lag.

  Andra poddar vi gärna lyssnar på är:

  Maratonpodden: En podcast om uthållighetssporter ledd av journalisten och författaren Petra Månström.

  Ewerlöf och Månström: En podcast om löpning och livet med Malin Ewerlöf, en av Sveriges bästa löpare genom tiderna, och journalisten och före detta antilöparen Petra Månström.

  Träningspodden:  Programledaren Jessica Almenäs och träningsexperten Lovisa Sandström pratar träning, kost och om livet.

  Styrkebyrån:  Styrkebyrån är podden om att lyfta tunga grejer – och om starka kvinnor. En podcast både för dig som redan lyfter och för dig som skulle vilja prova.

  Styrkelabbet: Styrkelabbet är podcasten för dig som älskar styrketräning.

  Tyngre träningssnack: Följ med på djupet när fysioterapeuterna Jacob Gudiol och William Valkeaoja snackar träning.

  Värvet: Kristoffer Triumf med en intressant gäst.

  Kram Louise

   

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  1 kommentar
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://halsoboosten.mabra.com/vill-du-ga-ner-i-vikt-da-kanske-inte-halsosam-mat-ar-ratt-vag-for-dig/