Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Tips på nyttiga mellanmål

  19 april 2017

  Här på Hälsoboostkontoret äter vi mellis två gånger varje dag, klockan 10 och klockan 15. Ska väldigt mycket till för att vi ska rucka på de rutinerna, för oss innebär mellanmålet både att vi får energi till att kunna arbeta och prestera men också en härlig paus då man hinner umgås lite.

  Annons

  Dessa blåbärsvåfflorna är ljuvliga. Använd samma grundsmet som i receptet nedan (proteinvåfflor) men tillsätt ca 0,5 dl blåbär i smeten. Går fint att använda frusna bär.

  Tips på några av våra favoritmellanmål :

  Testa och se vilken som blir din favorit 🙂

  Kram Sara och Louise

  Ps. I vår kost och träningstjänst www.halsoboosten.se ingår en massa nyttiga recept.

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar