Annons
Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

Annons

Sockerfri månad

3 januari 2017

Dags för en sockerfri månad och en ny utmaning med oss på Hälsoboosten. Sätt stop för sockersuget en gång för alla och bli kvitt begäret av kakor, socker och godis. De flesta känner nog igen dippen som smyger sig på framåt eftermiddagen eller på kvällen i soffan.

Annons

sockerfritt, dessert, raw, choklad, nyttigt, utmaning, Hälsoboosten

Häng med oss och skippa allt onödigt vitt socker under januari. Låt resterande dagarna av månaden bli en hälsosam månad som sätter trenden för resten av året. Vi vill nu se era sockerfria alternativ på allt från snacks, bakverk, fredagsmys, desserter etc. på sociala medier. Glöm inte att tagga era bilder med #hälsoboosten och #hälsoboostensockerfritt så att vi ej missar dem. Vi kommer varje vecka under januari att publicera ett sockerfritt recept här på bloggen och instagram.

Hoppas ni är taggade…nu kör vi!!!

Kramar Sara och Louise

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar http://halsoboosten.mabra.com/har-du-en-hallbar-plan/