Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Smart vattenflaska från Sagaform, fyll den med bär och citrus!

  3 juli 2017

  Vad hittar ni på idag? Stranden, stan eller kanske landet? Oavsett hur du väljer att spendera din dag så är den här vattenflaskan perfekt att packa med i väskan. Den har en slags behållare inuti sig som man kan fylla med iskuber och olika smaksättningar, vi testade att blanda mynta, blåbär och citrus- supergott!

  Annons

  Perfekt om du vill dricka naturligt sötat vatten. Flaskan kommer från Sagaform som säljer sina produkter på flera olika ställen och i olika webbutiker.

  Ha en finfin dag, kram Sara!

  Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

  Just nu får du mer än 50% på Hälsoboosten START  för Måbras läsare med rabattkoden BOOSTYOURSELF

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar