Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Popcornmys- tips inför Eurovision

  13 maj 2017

  Ikväll är kvällen då svenska folket går all in på alla typer av snacks och godis. Ikväll är det Eurovison! Vi kommer sitta bänkade och göra allt vi kan för att heja fram Robin Bengtsson till segern!

  Älskar du popcorn lika mycket som vi så vill vi passa på att tipsa om hur du kan poppa dina popcorn på ett smidigt och enkelt sätt. Med denna popcornmakern från Lekué kan du poppa helt perfekta popcorn i mikrovågsugnen med minimal mängd olja vilket gör att man kan hålla nere kalorimängden. Skålen är hopvikbara och enkel att förvara i köket och tål även maskindisk.

  Annons

  Sugen på att testa en nya variant av popcorn så måste du testa våra Kryddiga popcorn– såååå goda 🙂

  Kram Sara o Louise

  Haka på vår stegutmaning och öka upp vardagsmotionen med oss på Hälsoboosten – börja direkt här!

  Just nu ger vi alla som antar utmaningen 20% rabatt, obs Gäller t.o.m. 15 maj 2017.

  Läs mer här!

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar