Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Om du vill gå ner i vikt så drick inte dina kalorier!

  11 juni 2017

  Tänk dig ett normalstort glas- det rymmer ca 2.5 dl vätska. Föreställ dig att du skulle pressa apelsiner för att fylla ett sådant glas, då skulle jag gissa på att det nog behövas 3-4 apelsiner.

  När du sen dricker det så går det snabbt ut i blodet, och det kommer påverka ditt blodsocker ganska mycket, utan att ge speciellt mycket mättnadskänsla.

  Annons

  Tänk dig nu istället följande scenario. Du skalar dina 3-4 apelsiner och äter klyfta för klyfta, skulle tro att du kanske inte ens orkar äta upp alla apelsinerna.

  Det är därför det alltid är en fördel att tugga sin mat om man vill gå ner i vikt. Att tugga sin mat isf att dricka den ger en mycket större mättnadskänsla utan att påverka blodsockret fullt så mycket.

  När man dricker öl, vin eller läsk så plockar kalorierna på ganska så snabbt och stimulerar snarare till ökad hunger än att ge någon mättnadskänsla.

  Vill man gå ner i vikt är det en mycket bra regel att aldrig dricka sina kalorier utan det enda du bör dricka är vatten, kaffe eller te.

   

  Tack vare vår enkla webbtjänst kunde Sofia Ider sluta jojobanta. Med rätt verktyg blir det enkelt och roligt att nå sina mål!

  Så här gjorde vi!

  Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

  Gå ner i vikt med hjälp av vår populära webbtjänst! Vi garanterar resultat annars får du pengarna tillbaks!

  Läs mer här!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://halsoboosten.mabra.com/tre-olika-foam-roller-ovningar/