Annons
Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

Annons

Nyttigt och lyxigt fredagsmys

10 februari 2017

Idag tänkt vi bjuda på bästa tipset på lyxigt och nyttigt fredagsmys som garanterat går hemma hos både stora och små. Visst är det underbart när man får kladda, doppa, rulla och laga maten tillsammans med barnen. Dessa fruktdoppade ”glassarna” gjorde jag och min dotter på 6,5 år ihop. Jag misstänker att det blir repris på dessa så fort barnen röstar här hemma…

Du behöver följande ingredienser:

Bananer
Jordgubbar
Mörk 70% choklad
Kokos
Cashewnötter (eller andra sorter)
Krossad choklad
Sesamfrön (eller andra frön)

Annons

Smält chokladen över ett vattenbad. Ta fram glasspinnar eller grillpinnar som vi använde. Dela dem i så fall på mitten. Häll upp all topping i skålar, sen är det bara att sticka i en pinne och doppa och rulla på . Vi lät glasspinnarna stå i en vas så att chokladen på dem inte skulle kladda och klibba ihop. Man kan göra det ännu festligare genom att ha t.ex. en halv melon eller ananas som man delar på mitten och använder som ”hållare”.

Stor fredagskram!
Sara och Louise

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar http://halsoboosten.mabra.com/fartlek-och-en-underbar-winter-run/