Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Nå dina mål med ärlighet, acceptans och kärlek

  18 april 2017

  Jag vågar påstå att det som avgör om du når dina mål är till stor del din inställning.

  Om du väljer att tro på dig själv, ge dig själv de bästa förutsättningarna genom att inte döma och sätta för höga krav på dig själv så föds en ny styrka. Visst kan många personer, inkluderat mig själv, tagga till lite extra om det finns något slags tävlingsmoment inblandat. Men i det stora hela så tror jag på ärlighet, acceptans och kärlek till dig själv och din kropp är nyckeln- jag lovar att det kommer blomma ut en helt ny energi om du fyller på med positiva tankar varje dag.

  RMI= Rätt mental inställning

  När du nästa gång kollar på dig själv i spegeln så fokusera på dina styrkor. Kanske på dina händer som orkar bära, lyfta och samtidigt är fulla av värme, ömhet och trygghet. Dina ögon som vågar möta andra människors blickar utan att vika av. Ditt leende som smittar av sig och bjuder in andra i din närhet till skratt. Det finns såååå mycket positiva saker att fokusera på förutom det där ytliga som är så lätt att fixeras sig vid. Släpper du taget och skämmer bort dig själv med mer positiva tankar så lovar jag dig att du både får mer kraft och energi till att nå dina mål…och glöm inte, det är just DINA mål, ingen annans.

  Annons

  Njut av dagen, sträck på dig och ge dig själv en extra klapp på axeln för att just du är så otroligt fantastisk.

  Ps. Inventera ditt liv på energitjuvar, ut med gammal skit och in med sånt som fyller ditt liv med solsken!

  Varma kramar Sara

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar