Annons
Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

Annons

Mellofeber och mönstermix

11 februari 2017

Har du drabbats av mellofeber?

Melodifestivalen är verkligen ett spännande fenomen. Vårt avlånga land blir som förtrollat, befolkningen delas upp i två grupper, de som ÄLSKAR och de som HATAR och överallt ska just melodifestivalen diskuteras, recenseras och kommenteras. Barnen blir som galna och helt plötsligt verkar allt vara tillåtet… ja det räcker tydligen att vara Youtube-kändis och klä av sig halvnaken i tv-rutan för att gå hem i den så kallade ”sångtävlingen”.

Annons

Men trots detta spektakel så kollar vi varje helg, laddar med popcorn, fruktsallad, godis och hjärtröstar så det står härliga till. Jag tror Sverige behöver mer glitter, show och spektakel, mer av ALLT helt enkelt. För visst mår man bättre av lite färg och fest i livet?

För att göra lördagen lite extra färgsprakande så blev det en ordentlig uppladdning för mig i mina allra färgstarkaste träningskläder. Vem kan inte gilla färg och mönstermix på träningskläder och en mellolördags som den här så passar det ju extra bra, eller hur? För min del blev det 12,5 km in på kontot i underbart solsken- så nu är jag redo, nu kööööööööööör viiiiiiiiiiiiiiii!!!!

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar http://halsoboosten.mabra.com/du-far-basta-tabataprogrammet/