Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Lyxig och nyttig frulle

  13 mars 2017

  Ibland räcker det att ge morgonkaffet lite extra kärlek i form av vispad mjölk eller värma lite äppelklyftor och mandel med kanel för att göra frullen lyxig. Så lugn, du behöver inte göra ditt eget surdegsbröd, baka din egen granola eller mixa gröna drinkar för att sätta guldkant på morgonen.

  Annons

  Den här frukosten är min egen favorit och jag lovar att den går på mindre än 5 minuter att fixa ihop. det bästa av allt, den är supernyttig och smakar ljuvligt!

  Du behöver följande:

  1 äpple
  8 mandlar
  150 g kvarg
  2 finn crisp
  10% ost
  Tomatskivor
  Kanel
  Kaffe
  Lättmjölk

  Sätt på kaffet, värm under tiden mjölken och vispa med en lattevisp. Hacka äpplet och mandlarna och hetta upp i mikron ca 40 sekunder. Rör i lite kanel och servera blandningen tillsammans med kvarg i en skål. Hyvla upp lite ost och dekorera knäckebrödet med tomatskivor. 1, 2, 3- Klart!!!

  Kram Sara

  knapp4

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar