Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Lura latmasken inom dig och skaffa dig en träningskompis

  6 juni 2017

  Att hitta tusen olika ursäkter efter man kommer hem från jobbet eller skolan känner vi nog alla igen. Jag vågar påstå att det i 90% av fallen är latmasken i dig som tar över hjärnan och inte ren trötthet.

  Annons

  I dessa fallen råder jag dig att inte lyssna på kroppen utan istället följa planen. Det är väldigt få av oss som tränar för mycket, så länge man inte har träning som sitt jobb eller tävlar. Kroppen mår bra av att röra på sig varje dag, man KAN TRÄNA två dagar på raken utan problem.

  Träningskompis

  För att lura den där latmasken som bor inom dig skulle jag vilja ge dig mitt bästa tips. Nämligen att skaffa sig en träningskompis eller en date. Det är garanterat mycket svårare att avboka ett träningspass om du vet att det förmodligen kommer drabba även din vän. Jag vågar påstå att sannolikheten är betydligt större att du kommer röra på dig mer om du ser till att boka in några pass i veckan med en vän. Känner du ingen som tränar på samma gym eller gillar att hänga på gymmet eller i löparspåret så sök upp en grupp. Idag tänker jag personligen testa på en ny sak, nämligen att haka på ett gäng tjejer som springer trail i skogen. Anmälan är gjord och att avboka det här passet finns inte på kartan…

  Dubbel glädje

  Så se nu till att slå två flugor i en smäll, ut och spring eller promenera med dina vänner- garanterat dubbel glädje efter att passet är gjort!!!

  Kram Sara

  Tack vare vår enkla webbtjänst kunde Sofia Ider sluta jojobanta. Med rätt verktyg blir det enkelt och roligt att nå sina mål!

  Så här gjorde vi!

  Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

  Gå ner i vikt med hjälp av vår populära webbtjänst! Vi garanterar resultat annars får du pengarna tillbaks!

  Läs mer här!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar