Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Löpningen har varit min räddning och medicin

  29 april 2017

  Sen jag sa farväl till min älskade mamma i slutet av 2016 som hastigt lämnade oss i cancer har löpningen var min räddning och motivation. Från mitten av december fram till slutet av januari var jag otroligt skör och nerbruten. Min dotter tvingades avbryta sina cellgiftsbehandlingar då inget fungerade och göra en stor hjärnoperation pga av sin hjärntumör. Mitt senaste år har inneburit mycket smärta, att stå bredvid och se min mamma och min dotter kämpa på olika sätt har varit fruktansvärt. Jag har så mycket känslor och tankar inombords som jag vill säga men som inte går att sätta ord på.

  Annons

  Att jag idag står på benen är sann tacksamhet. För en vecka sen sprang jag Kungsbackaloppet med min dotter i rullstol och passerade mållinjen med världens gladaste tjej. Att leva fullt ut är hennes motto och jag är så sjukt imponerad av hennes styrka och glöd. Jag blickar ikväll tillbaks på mina senaste månader och inser att varje steg, kilometer och mil där ute varit en resa.

  Från att jag i december knäppte på mig min löparklocka på handleden har jag hittat min medicin och terapi. Jag har sprungit i snö, hagel, solsken, lera och blåst. Jag har skrattat, gråtit och känt frustration och ilska i spåret. Jag har under dessa månader utbildat mig till löpcoach och får idag hjälpa andra att nå sina individuella mål med löpning och hälsa. Jag har inga märkvärdiga tävlingstider och maratonlopp på min meritlista men jag har vilja, hjärta och glöd som tagit mig till den punkten jag står på idag.

  Mitt mål är att inspirera och motivera andra och berätta vad löpningen kan betyda. Att allt är möjligt och att aldrig ge upp. Att man kan springa för att må bra inifrån och ut. Om några veckor springer jag min första halvmara och det där tidsmålet jag satte upp förra året har nu reviderats till att springa för livet och för glädjen. Att njuta, suga in varje andetag och fira livet 🎉🎉🎉

  Ta hand om varandra och dig själv, det finns bara en av just DIG!

  Kram Sara

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar