Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Linda vår nya ambassadör för Hälsoboosten

  21 mars 2017

  Idag gratulerar vi vår nästa ambassadör som kommer svettas och kämpa tillsammans med oss under 3 månader- massor av lycka till önskar vi Linda Johansson!

  – Jag blir 40 om en vecka och de senaste åren har jag sagt till mig själv ”när jag fyller 40 ska jag vara i mitt livs form”.
  Saker kommer emellan… men istället för att deppa ihop blir mitt nya fokus ”ÅRET jag fyller 40 kommer jag vara i mitt livs form”
  Håller tummarna att ni är med på den resan!

  Annons

  Mitt förhoppning och målbild är att bli av med ett sockerberoende som påverkat mig under lång tid och även omvandla fett till härliga muskler!
  knapp4

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar