Annons
Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

Annons

Jag valde lycka, frihet och glädje- vad väljer du?

12 februari 2017

Fick idag frågan vad jag skulle göra om jag fick göra precis vad jag ville en hel dag. Det var riktigt svårt att svara på det då jag i dagsläget gör precis det jag vill- varje dag!

För 3 år sedan bestämde jag mig för att välja ett liv fyllt av lycka, frihet, glädje och energi. Jag valde att skapa mig mitt drömliv. Det var ett av mina svåraste beslut någonsin. Att säga upp mig i från Universitet där jag jobbat med forskning i tio år, att tacka nej till en fast inkomst, en trygghet, en miljö jag var bekant och van vid var tufft.

Annons

Men det var ett av mina absolut bästa beslut. Nu är mina dagar fyllda av träning, möten med fantastiska människor, massa frihet där jag helt styr över min egen tid. Jag har tagit makten över mitt liv och fyllt det med saker och personer som stärker mig, som ger mig inspiration och energi. Det är en superskön känsla.

Visst, mitt liv är inte ekonomiskt helt tryggt, jag jobba ibland väldigt långa dagar, jag är aldrig helt ledig. Men jag är lyckligare än någonsin!

Jag längtar mig aldrig bort och önskar att mitt liv skulle vara annorlunda, så som jag gjorde tidigare.

Det jag egentligen vill säga är att om man inte är nöjd med egentligen vad som helst i sitt liv.  Det kan vara sin situation, sin kropp, sitt jobb, sitt förhållande så har man makten att förändra det. Du bestämmer själv hur du vill ha det. Men det kommer krävas förändringar och ibland ganska drastiska sådana. Men livet är för kort för att man inte ska ha det förbaskat bra!

Hur skulle ditt liv se ut om du själv fick bestämma fullt ut?

Kram Louise

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar http://halsoboosten.mabra.com/mellofeber-och-monstermix/