Annons
Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

Annons

Helgfrukost med kesoplättar

6 januari 2017

Något av det bästa som finns tycker jag är att få njuta av en lång mysig helgfrukost. Nu efter jul är det många som vill ha lite sundare frukosttips, tänkte därför bjuda på en superenkel variant av lyxiga små kesoplättar med smak av vanilj.

Annons

_DSF5836

Recept:

2 ägg
1,5 dl keso mini
2 msk bovetemjöl
1 tsk vaniljpulver
1 krm salt
kokosolja till stekning

Görs såhär:

Blanda alla ingredienser i en skål.  Smörj ett plättlagg med kokosolja. jag brukar använda en bakpensel för att slippa få en hel klick kokosolja i varje. Klicka sen ut små plättar och stek på medelhög värme tills de är gyllenbruna. Servera med valfria tillbehör. Jag hade kokta hallon, kokos, färska fikon och valnötter till. Självklart serverades den med min obligatoriska latte på skummad lättmjölk.
Den här frukosten står man sig på länge. Vill man så går det fint att frysa plättarna och ta fram som mellanmål.

Smaklig måltid!
_DSF5838

Kram Sara

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar http://halsoboosten.mabra.com/svar-pa-lasarfragor/