Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  En hälsosam semester del 4- sommarträningsprogram

  19 juli 2017

  I fjärde och sista delen i bloggserien ”En hälsosam semester”  bjuder jag er på ett av mina favorit sommarträningsprogram som tar ca 30 min och tränar igenom hela kroppen. På sommaren när jag har semester så är det inte alltid jag har närheten till ett gym eller hantlar, då tar jag istället med mig mitt TRX-band. Med TRX-bandet kan jag, med hjälp av min kroppsvikt, utföra de flesta styrkeövningarna som jag kör på gymmet. Man kan fästa bandet i en krok i taket, över en dörr eller ute i ett träd, supersmidigt då man alltid kan ta det med och träna vart man än är.

  Programmet nedan består av så kallade triset. Ett triset är tre efter varandra följande övningar utan paus emellan. Kör 12 repetition x 3 set.

  Annons

  Kör 12 st Squat row,  12st Biceps curls och 12 st Triceps press utan vila emellan. När alla dessa tre är genomförda vilar du 60 sek och upprepar de tre övningarna ytterligare två set. Därefter är det dags för andra triset och därefter tredje. Titta gärna på videon nedan för att se tekniken.

  Första triset
  TRX Squat Row
  TRX Biceps Curl
  TRX Triceps Press
  Andra Triset
  TRX Lunge/utfall (kör 12st/ben)
  TRX Chest Press
  TRX Power Pull (kör 12st/sida)
  Tredje triset
  TRX Squat 1 ben (kör 12st/ben)
  TRX Plank (kör 45-60sek)
  TRX Medium Row

  Klicka här för att se videon

  Nyfiken på mina tankar kring hur man kan tänka kring mat och träning på semestern kika på Del 1-3 av ”En hälsosam semester”

  Del 1- tips kring kosten

  Del 2- träning

  Del 3- Picknic och strandmat

   

  Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

  Just nu får du mer än 50% på Hälsoboosten START  för Måbras läsare med rabattkoden BOOSTYOURSELF

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar