Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Hälsoboosten challenge- gå och spring!

  7 maj 2017

  Är du redo för en utmaning?

  Nu är det dags att komma ut i vårsolen, få mer energi och kicka igång kroppen med massor av härlig motion. Haka på vår 3 månader långa stegutmaning ”Hälsoboosten challenge- gå och spring” som kommer hålla dig igång från 15:e maj t.o.m 15:e augusti.

  Annons

  Vi har som mål att varje dag få ihop minst 10 000 steg (5 km) eller 70 000 steg per vecka. All motion och steg du tar under din vakna tid registreras. Du kan använda en stegräknare eller installera en app i din mobil som du i så fall bär med dig hela tiden.

  Vi ger dig två alternativ för att delta i utmaningen:

  1. Medlemskap: Du går med i Hälsoboosten (START+POWER) och får en unik rabattkod som ger dig 20% rabatt, nytt pris blir då 796 kr. (ord. pris 995 kr). Som medlem får du 7 st träningsprogram, massor av recept, inköpslistor och fakta om kost och träning, allt du behöver för att uppnå dina mål. Du kan i Hälsoboostens webbtjänst även registrera alla dina steg och på så sätt följa din ”resa” fram till 15 augusti. Antar du utmaningen så använd rabattkoden: hälsoboostensteg20 som ger dig 20 % rabatt i webbutiken. Erbjudandet gäller till den 15 maj.
  1. Kostnadsfritt: Tacka JA till evenemanget och håll koll på dina steg själv.

  Väljer du alternativ 1 så gör du enligt följande:

  • Tacka JA till det här evenemanget.
  • Gå in och köp Hälsoboosten START+POWERinnan den 15:e maj till specialpriset 796 kr, använd rabattkoden hälsoboostensteg20. Du hittar webbutiken HÄR!

  Du förbinder inte dig till något mer än dessa 90 dagar med Hälsoboosten. Medlemskapet avslutas automatiskt där efter.

  Läs mer om Hälsoboosten: www.halsoboosten.se

  Utmana dina vänner, kollegor och familj

  Se nu till att klicka dig in på eventet på Facebook och utmana dina vänner, kollegor eller familj. Ju fler vi blir desto roligare- alla kan delta!!

  Ha en fin dag,
  Kram Sara och Louise!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar