Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Gränsen mellan att inspirera och irritera är hårfin

  9 mars 2017

  Mitt mål med mitt arbete är att hjälpa så många människor jag bara kan till ett hälsosammare liv.

  Dagligen skriver jag blogginlägg, bjuder på tips, recept och träningsprogram. Jag är aktiv på sociala medier, lägger upp bilder på mina träningspass, på mat jag äter och bjuder på glimtar ur mitt dagliga liv. Allt detta gör jag med mål att inspirera människor. Att försöka sprida kunskapen kring hur man med enkla medel kan hitta sätt man kan äta och träna på för resten av sitt liv.

  Annons

  Det jag har upptäckt under dessa tre åren då jag drivit mitt egna företag är att det är en hårfin balans mellan att folk blir inspirerade och att de blir irriterade. Man får höra saker som att man är ”irriterande käck” , ”irriterande pepp” osv…

  I början gjorde detta mig lite ledsen, jag ville vara alla till lags, ville att alla skulle gilla mig och det jag la upp och skrev om. Givetvis var detta en omöjlighet, finns alltid folk som irriterar sig och är lättstötta.

  Numera bryr jag mig inte, tänker att det är helt frivilligt för folk att följa mig. Tycker man att jag är irriterande peppig så är det ju faktiskt bara att avfölja mig. Jag bryr mig inte längre. Jag kommer fortsätta att sprida träningsglädje, inspiration och promota för att fler ska äta bra och ren mat. Detta är mitt mål och det kommer jag se till att uppnå! Måhända att det kommer irritera folk på vägen, men min övertygelse är att många fler kommer att inspireras.

  Kramar Louise

  knapp4

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar