Annons
Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

Annons

Första bloggmånaden på Må Bra!

25 januari 2017

blog

Herre Jesus vad tiden har gått fort. Nu har vi bloggat i en månad på Må Bra och vi har haft en fantastisk start, bättre än vi någonsin kunnat önska oss. På Hälsoboostkontoret skrivs det blogginlägg, testlagas recept och plåtas träningsbilder i ett rasande tempo. Så mycket gott vi ätit och så fantastiskt roligt vi har haft det. Vi nyper oss i armen och konstaterar att vi har världens roligaste jobb.

Annons

Vi har publicerat i snitt ett inlägg om dagen och likaså en bild på instgram. Men misströsta inte om du missat några inlägg då vi här har listat våra 5 hetaste blogginlägg som just NI har gillat lite extra.

Topp 5 mest lästa inlägg!

  1. Sockerfri månad
  2. Kämpa, cancer och livet
  3. Sockerfri fruktsorbet
  4. Helgfrukost med kesoplättar
  5. Sockerfri chokladmousse

Ännu roligare är att fler och fler väljer att testa Hälsoboostens kost ock träningstjänst där vi ger dig verktygen och grunden för att bygga en stark kropp och få sundare matvanor.
Kika gärna på de vanligaste frågorna som vi fått in om Hälsoboostens medlemskap.

Nu önskar vi er en trevlig kväll och hoppas ni fortsätter inspireras av vår blogg!

knapp4

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar http://halsoboosten.mabra.com/kosttillskott-heter-tillskott-av-en-anledning/