Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Följ vår nya Hälsoboost-ambassadör!

  20 mars 2017

  Tusen tack alla ni som skickat in era ansökningar om att få bli Hälsoboostens ambassadör. Riktigt kul att vi har så många sökande som är sugna på att kicka igång en hälsosammare livsstil. Den här omgången börjar vi med att gratulera Charlotte Jörgenson som är vår första ambassadör.

  Annons

  -Jag är 25 år och jag vill verkligen utvecklas inom hälsa och träning, men också som människa inför mitt framtida liv. Jag ska fungera ett långt liv och då behöver jag utvecklas i träning och kost. 

   Jag har tidigare tränat några gruppass och promenerat med hunden, men nu är det dags att verkligen kicka igång. Jag är så peppad och motiverad till att börja, men samtidigt behöver jag någon som vet hur jag ska göra det både med träning och kost. Jag ser det som ett stort privilegium att få vara ambassadör för Hälsoboosten och peppa andra att börja och samtidigt känna sig starka i sig själva.

  Följ mig gärna på mitt instagramkonto: @underbartanke

  Under veckan kommer vi avslöja fler namn…håll utkik och glöm inte att peppa och heja på våra ambassadörer under sin resa <3

  Kram Sara och Louise
  knapp4

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar