Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Färgrik salladsdröm fullproppad med vitaminer

  3 maj 2017

  I veckan när jag var på lunchmöte fick jag den här fantastiska salladen serverad med nybakat surdegsbröd. Ohhhh my……en salladsdröm och fröjd för såväl ögat som smakkörtlarna. Visst är det ljuvligt med alla färger och smaker som kombineras på det här sättet. Våga testa att blanda i bär, frukter, nötter och fröer i dina sallader. Ju mer färg grönsakerna och bären innehåller desto nyttigare och mer vitaminrika är dem oftast. Tänk t.ex på isbergssalladens bleka salladsblad i jämförelse med spenaten eller ruccolan, en tydlig skillnad. Så nästa gång du handlar, satsa på färgrika grönsaker och frukter i affären. Tack Kaffebaren för den här salladsdrömmen fullproppad med vitaminer- me like!!!

  Annons

  Salladen innehöll ungefär det här:

  blandade gröna blad
  avokado
  ägg
  valnötter
  tomater
  rödlök
  blåbär
  rädisor
  jordgubbar
  solrosfrön
  sojabönor

  Ha en fin dag,

  Kram Sara

  Ps. I Hälsoboostens webbtjänst lär du dig äta på ett hälsosamt sätt utan förbud eller pekpinnar.

  Tack vare vår enkla webbtjänst kunde Sofia Ider sluta jojobanta. Med rätt verktyg blir det enkelt och roligt att nå sina mål!

  Så här gjorde vi!

  Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

  Gå ner i vikt med hjälp av vår populära webbtjänst! Just nu får du en månads medlemskap på köpet – och blir du inte nöjd får du pengarna tillbaka!

  Läs mer här!

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar