Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Dricker jag tillräckligt med vatten?

  30 maj 2017

  Törst är en av våra starkaste drifter. Har vi fri tillgång till vatten så dricker vi så ofta som vi behöver. Det är bra att lita på törstsignalen den hjälper oss med regleringen av vår vätskebalans.

  Du kan vara lugn så länge du inte känner slöhet, kissar väldigt mörkgult och illaluktande, eller att du har mycket huvudvärk då lider du inte av vätskebrist.

  Annons

  När det kommer till vätska så är lagom något vi bör eftersträva. Dricker vi för mycket finns en risk att vi blir vattenförgiftade och dricker vi för lite ökar risken för uttorkning, därför är lagom något att eftersträva.

  Vätska får vi förutom i det vi dricker även i oss via det vi äter. Bär, frukt och grönsaker och en hel del andra livsmedel innehåller vätska.

  Hur mycket vi bör dricka när vi tränar beror på temperatur, hur mycket kläder vi har på oss, typ av aktivitet och vindens avkylande effekt (om man tränar utomhus). Men även här räcker det att lyssna på törstsignalen.

  Kram Louise

  Tack vare vår enkla webbtjänst kunde Sofia Ider sluta jojobanta. Med rätt verktyg blir det enkelt och roligt att nå sina mål!

  Så här gjorde vi!

  Nå dina viktmål med Hälsoboosten – börja direkt här!

  Gå ner i vikt med hjälp av vår populära webbtjänst! Vi garanterar resultat annars får du pengarna tillbaks!

  Läs mer här!

   

   

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://halsoboosten.mabra.com/vett-och-etikett-pa-gymmet/