Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  Bakad potatis- sund och proteinrik middag på 6 minuter

  23 februari 2017

  Middag på 6 minuter

  En riktig gammal klassiker som vi dammat av och gjort till en supernyttig och proteinrik vinnare på middagsbordet, självklart talar vi om bakad potatis!

  På ca 6 minuter så har du middagen färdig om du har alla ingredienser hemma. Gör du en bas på keso så ökar du upp proteinhalten rejält och får en toppenbra och mättande middag eller lunch.

  Annons

  Recept:

  (2 portioner)
  2 bakpotatisar
  250 g keso lätt
  200 g färdigskalade räkor
  2 msk röd rom
  dill
  citronpeppar
  pressad citron

  Gör så här:

  Förbered potatisen genom att sticka hål med en gaffel runt om. Lägg potatisen på en ugnssäker tallrik och tillaga dem i micron på full effekt i 2 minuter. Ta ut och vänd, kör in dem 2 minuter till. Fortsätt tills du känner att de är lagom mjuka. Skär ett kryss i varje potatis och placera dem på folie för att ha någonting att hålla i. Under tiden du tillagar poatatisen så gör du röran. Hacka räkorna och dillen. Blanda ihop alla ingridienser i en skål. Smaksätt med citronpeppar och dekorera med en dillkvist. För att göra måltiden komplett, servera en sallad bredvid!

  Kram Sara och Louise

  knapp4

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://halsoboosten.mabra.com/nyttan-av-massage-for-dig-som-tranar/