Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra. För frågor om samarbeten, maila: alicia.sternin@aller.com

  Annons

  Nu är det dags att slänga ut påsken

  16 april 2017

  Haft många lediga dagar fyllda med härlig mat, dryck och godsaker? Kanske påbörjade du påskfirandet redan i torsdags?

  Att njuta fullt ut över påskdagarna är härligt, men se nu till att slänga ut påsken, fortsätt inte att äta påskmaten och godiset bara för att det finns tillgängligt.

  Missförstå mig rätt, jag är inte för att man ska slänga mat.

  Men när det kommer till godsaker och skräpmat så är det bästa om man äter och njuter av det på påskafton och kanske också påskdagen, men sen är det dags att återgå till vanliga rutiner och kostvanor. Ät inte upp de godisarna i påskägget som du egentligen inte tycker om, de sista skedarna av rödbetssalladen och sillen, bara för att det finns kvar.

  Annons

  Att äta och leva utefter 90/10 principen kommer göra att du kan äta precis vad du vill under påskdagarna, men se till att därefter slänga ut påsken så du inte äter rester ifrån påskbordet i flera dagarna efteråt.

  Vad sägs om att återgå till vardag och bra kost och träningsvanor idag?

  Kram Louise

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar