Annons
Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

Annons

Ananas och ingefärsshot

21 december 2016

DSF5460-1080x675

Vad sägs om att börja dagen med en riktigt uppiggande och stärkande shot? Då tycker vi att ni ska testa vår egen Hälsoboostshot gjord på ingefära, ananas och vatten.

Det sägs att ingefära är både immunstärkande, främjar matsmältningen, antiinflammatorisk, motverkar högt kolesterol, bra vid huvudvärk och illamående samt renar kroppen från gifter. Värt att testa ;o)

Recept:

(2 shotglas)

Annons

0,5 dl vatten
1 msk finriven ingefära
70 g färsk ananas

Gör så här:

Har du en råsaftscentrifug löser du den här shoten lätt som en plätt. Har du inte det går det fint att använda ett rivjärn och en stavmixer. Du börjar då med att skala ingefäran, riv den sen på den fina sidan så att det blir som ett mos. Blanda sen moset, ananasbitarna och vattnet i en kanna och kör med stavmixern i någon minut. När du har en smoothieliknande konsistens så häller du allt i en sil och pressar ut juicen. Servera i två shotglas.

 

Dela
Tweeta
Maila
Kommentera
artiklar | recept
Annons


Annons

Hälsoverktyg
Kaloritabell
Motionstabell
Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja / höftkvot
Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor
Veckans meny
Nyhetsbrev

Laddar http://halsoboosten.mabra.com/balans-i-livet-och-julbordstips/