Annons
MENY
 • Ämnen
 • Om
 • Välkommen till Hälsoboostbloggen! En skön och färgsprakande mix av läsning för dig som vill bli sund, strålande och stark. Sara Brodén och Louise Andersson har tillsammans en unik kombination och erfarenhet som garanterat kommer inspirera och motivera dig till att leva ett mer hälsosamt liv. Louise är personlig tränare, kostrådgivare och forskare som älskar styrketräning och att hjälpa andra att nå sina mål. Sara är fotograf och hälsoinspiratör som älskar träning i olika former och att motivera andra.

  Annons

  10 000 steg om dagen- dags att springa och promenera mera!

  15 maj 2017

  Just precis idag är den dagen då du ska haka på vår utmaning som sträcker sig över hela sommaren fram till 15:e augusti. Gör ett aktivt val och bestäm dig för att den här sommaren och semestern ska bli den mest aktiva någonsin eller iallafall på länge. Vi tänker nämligen utmana alla våra följare att gå eller springa minst 10 000 steg om dagen, alla steg i din vardag registreras. Du kan använda en stegräknare eller installera en app i din mobil som du i så fall bär med dig hela tiden.Vi utlovar spännande inlägg, en och en annan tävling och såklart massor av pepp från oss!

  Erbjudande 20 % rabatt

  För att toppa formen ytterligare så erbjuder vi alla som går med i utmaningen 20% rabatt på Hälsoboostens kost, vikt och träningstjänst START+POWER. Det enda du behöver göra är att skynda dig att klicka hem medlemskapet i webbutiken och ange rabattkoden HÄLSOBOOSTENSTEG20 och sen tacka JA i evenemanget. Med Hälsoboosten får du mängder med enkla och nyttiga recept, 7 olika träningsprogram att utföra hemma eller på gymmet, inspirerande artiklar, kunskap och motivation för att leva ett långsiktigt hälsosamt liv. Läs och inspireras gärna av Ana som berättar om sin resa hon gjorde med Hälsoboosten.

  Annons

  Ok, så vad väntar du på? Bjud in dina vänner och kollegor och starta idag så har du alla förutsättningar för att lyckas. Det är faktiskt bara du själv som avgör hur långt du vill nå…

  Ps. Idag är sista dagen som erbjudandet med 20% rabatt gäller!
  Kramar Sara och Louise

  Kolla gärna in vår film om vad Hälsoboostens kost och träningstjänst innehåller.

   

  ERBJUDANDE
  20% rabatt t.o.m. 15 maj 2017 rabattkod: HÄLSOBOOSTENSTEG20

  Dela
  Tweeta
  Maila
  Kommentera
  artiklar | recept

  Hälsoverktyg
  Kaloritabell
  Motionstabell
  Räkna ut ditt BMI
  Räkna ut ditt kaloribehov
  Räkna ut din midja / höftkvot
  Ner i vikt - tjänster
  Onlinekurser för nya vanor
  Veckans meny
  Nyhetsbrev

  Laddar http://halsoboosten.mabra.com/popcornmys-tips-infor-eurovision/